top of page

Welkom op onze website!

Scroll naar beneden om meer over ons te weten te komen
Wat wij doen

Aanleg

Particulieren

Als particulier tuinbezitter kunt u uitstekend terecht bij The Green Gardener. Met onze jarenlange ervaring in combinatie met creativiteit en vakmanschap kunnen wij uw tuin geheel naar uw wensen inrichten.

Bedrijfstuinen

The Green Gardener kan van uw bedrijfstuin een visitekaartje maken. Uw entree is het eerste dat in het oog springt bij uw bedrijf. Wij adviseren dan ook om een nette, strakke bestrating naar uw ingang aan te laten leggen en dit geheel met mooie beplanting aan te kleden. De meeste bedrijfstuinen zijn onderhoudsarm. In overleg met u zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden bespreekbaar.

Beschuttingen, overkappingen en tuinscheidingen
 

Ook voor een tuinafscheiding in de vorm van een houten schutting met poort bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast maken wij overkappingen op maat en leveren tuinhuisjes. Onze vakmensen denken met u mee over wat het beste bij uw tuin en uw budget past.

Beschoeiing/vlonders

Woont u aan het water? Dan is een beschoeiing een prachtige, maar ook noodzakelijke afwerking van de waterkant. Een beschoeiing is namelijk een constructie (vaak van hardhout of beton) die de oever of waterkant beschermt tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen. Onze hoveniers hebben ruimte ervaring met het aanleggen van een professionele beschoeiing. Informeer naar de mogelijkheden!